Riasztó rendszerek

Szakértéktől érthetően – az Önök megoldása

Risztó rendszer telepítés - Calvin Build kft.

Riasztó rendszer


Riasztórendszereink széles skálát kínálnak, igazodva az ügyfelek egyedi igényeinek és az ingatlanok változatos biztonsági követelményeinek. A vezetékes és vezeték nélküli rendszerek telepítése egyaránt részei szolgáltatásainknak, így biztosítva a maximális rugalmasságot az ingatlanok méretétől és jellegétől függően.

A vagyonvédelmi behatolásjelző rendszerek, másnéven riasztórendszerek használata napjainkban már elhanyagolhatatlan, hogy biztonságban tudhassuk vállalkozásunk, otthonunk értékeit vagy szeretteink testi épségét. Az általunk telepített DSC, PARADOX gyártmányú riasztórendszerek, lakásriasztók mindegyike MABISZ által bevizsgált eszközökből épülnek fel, így Ön biztos lehet benne, hogy minőségi rendszert telepített általunk a védendő objektumba.

A biztonságtechnikai piacon társaságunk dinamikusan fejlődik, sikerünknek a kulcsa az, hogy mi minden ajánlatkérőnkkel személyes kapcsolatot alakítunk ki. Ön nem csomagajánlatokkal találkozik oldalunkon, mert véleményünk szerint minden ingatlan és megrendelői igény egyedi, mely igényeket nekünk ismerni kell, hogy 100%-os védettséget élvezzen a jövőben általunk. A konzultációk díj- és kötelezettség mentesek, mert közös érdeknek gondoljuk, hogy a legjobb megoldást tudjuk kínálni, reális áron mindenkinek.

Cégünk elsődlegesen DSC és PARADOX riasztórendszereket ajánl ügyfeleinek, mert mindkettő Kanadai, megbízható gyártó és termékpalettájukkal minden igényt ki tudnak szolgálni. Önnek van lehetősége ezáltal vezetékes, vezeték nélküli és hibrid riasztó megoldásokra is ajánlatot kérni tőlünk. A riasztóink mindegyike önállóan helyi riasztási módban is működik, de alkalmas mobiltelefonra, vagy távfelügyeleti központba történő átjelzésre is.

Szakértő csapatunk gondoskodik a rendszerek telepítéséről, beállításáról és karbantartásáról. A riasztórendszereinket úgy tervezzük, hogy széleskörű védelmet biztosítsanak, miközben könnyen kezelhetők és alkalmazkodók az ügyfelek változó igényeihez. A folyamatos fejlesztéseken keresztül garantáljuk, hogy ügyfeleink mindig a leginnovatívabb és leghatékonyabb riasztórendszereket kapják.

Vezetékes rendszerek


Vezeték nélküli rendszerek


Automatizált rendszerek


Távfelügyelet


Paradox


DSC rendszerek


Referenciáink


Waberers csarnok

Waberers csarnok

Tűzjelző, Tűzvédelem

Nyíró Gyula kórház

Nyíró Gyula kórház

Kamera rendszerek

GoBuda

GoBuda

Beléptető rendszerek, Optikai hálózat, Tűzjelző

Taksonyi vasútállomás

Taksonyi vasútállomás

Beléptető rendszerek, Kamera rendszerek, Riasztó rendszerek, Villanyszerelés, WIFI

Emag székház

Emag székház

RWA rendszer, Tűzjelző, Tűzvédelem

Elite lakópark

Elite lakópark

Tűzvédelem, Villanyszerelés

H2O offices

H2O offices

Beléptető rendszerek, Parkolást figyelő rendszer, Tűzjelző

Bízza ránk megoldandó feladatát!

Szakértőktől érthetően – az önök megoldása

Navigáció

Kapcsolat

Hungária Malomudvar Irodaház
1092 Budapest, Soroksári út 48.
10. Épület 1. Emelet 106. ajtó

Közösségi média

CalvinBuild kft