Rólunk

Ismerjen meg bennünket

Amikre büszkék vagyunk

0
Tapasztalat
0
Magyar tulajdon
0
alválalkozó
Image
Image

Kálvin Gábor

Ügyvezető igazgató

Szakértőtől, átgondoltan és érthetően

2004-ben kezdtem el erős és gyengeáramú hálózatok teljeskörű kiépítésével foglalkozni.

Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztem és számtalan megoldandó feladattal és problémával találkoztam, amelyek elvezettek a mai tudásomhoz és nézőpontomhoz.

Az első vállalkozásomat 2009-ben alapítottam, ahol a fő profil a Magyarországon jól működő multicégek alvállalkozójaként az ő általuk értékesített biztonságtechnikai rendszerek. mind riasztórendszerek. mind pedig kamerarendszerek telepítése volt.

Ez idő alatt lehetőségem volt betekintést nyerni a multik szervezettségébe, szervezetlenségébe amiből nagyon sokat tanultam.

Ezeket a tapasztalatokat megreformálva egy újabb vállalkozás keretein belül, kibővítve portfóliómat, évről évre képeztem magam, mint villanyszerelő mint élet és vagyonvédelmi rendszer szerelő. A mai napon nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy minden ami erős és gyengeáram abban cégünk otthonosan, precízen és szakszerűen mozgunk.

Köszönhető a hozzáállásomnak, a precizitásomnak és a kitartásomnak, az út hamar elkezdte magát kitaposni… Rövid időn belül a cégem elkezdett felfelé ívelni, és a több száz ügyfélből több ezer lett. A projketek mérete, sokoldalúsága és volumene is egyre nőni kezdett. A Calvin Bulid Kft számára ez a legjobb bizonyítvány és a legnagyobb büszkeség, mert igazolja, hogy igenis érdemes mindenki sajátos igényeit meghallgatni, átbeszélni és a legjobbat kiválasztani a lehetőségek közül. Mindig betartva és előtérbe helyezve az élet, munkavédelmi, környezetvédelmi előírásokat, a mai napon minden Magyar törvénynek és előírásnak megfelelve, valamint a sok nehézség ellenére a határidők betartásával 15 + fős vállalkozásunk újabb szintre lépett. 20 éves szakmai tapasztalatunkra, 20 + fős alvállalkozói csapatunkra, 100% os magyar tulajdonunkra és az elmúlt 2 év Magyarországon legjobban fejlődő cégek 8%-ba való bekerülésünkre is szintén nagyon büszkék vagyunk. De nem szeretnénk itt se leragadni.., 

Kihívásokra és megoldásokra várva, motiváltan: 

Az Önök saját, egyedi megoldása szeretnénk lenni... Remélem hamarosan egyeztetünk és megtaláljuk az Önöknek legmegfelelőbb, legkorszerűbb, és legbiztonságosabb megoldást. 

Szakértőktől érthetően – az önök megoldása

Navigáció

Kapcsolat

Hungária Malomudvar Irodaház
1092 Budapest, Soroksári út 48.
10. Épület 1. Emelet 106. ajtó

Közösségi média

CalvinBuild kft